Marloes Buigel Boering

Groningen
Schilderijen en Tekeningen

Kunst die je hart raakt, je ziel beroert, waarin je je herkent, die emoties bij je raken.

Hoewel ik zeer divers werk maak, staat het beeld vaak dicht bij me. Als beelddenker, liefhebber van de aarde, geïnspireerd door licht en een niet direct zichtbare wereld, probeer ik een verhaal te vertellen. Ik werk graag met olieverf het liefst gebruikmakend van een grote gelaagdheid en heb een impressionistische/figuratieve manier van schilderen. Naast olieverf ga ik graag met inkt of acrylverf aan de slag vanwege de mogelijkheid om snel en intuïtief te kunnen werken.

Onderwerpen zijn de emotie of een houding van een mens, een herinnering of droom, de ogen die de ziel weerspiegelen of de weidsheid en kracht van het (Groningse) landschap. Ik maak gebruik van mijn innerlijke beelden, waarbij krachtdieren en symbolieken een rol spelen.

Schilderij van een Eenhoorn door Marloes Buigel Boering
Schilderij van een Lotus door Marloes Buigel Boering

Adres

Groninger Kunstkring De Ploeg
p.a. Albert Harkemaweg 7, 9831 SV Aduard

Email Ons

info@groningerkunstkringdeploeg.nl